Dëmtohet nga një pije, futbollisti larg fushave deri në fund të sezonit

Një futbollist pritet të qëndrojë për disa muaj larg fushave pasi është dëmtuar nga një shishe Ribena.

James Rowe i Aldershot Town, ka çarë këmbën pasi i ra nga dora një shishe Ribena dhe me shumë mundësi do të qëndrojë larg fushave deri në fund të sezonit.

“James është dëmtuar dhe pritet të mungojë për një kohë të gjatë,” shprehet asistenti i trajnerit për Surrey Live.

“Ishte një aksident në shtëpi. Besoj se do të qëndrojë për muaj të tërë larg fushave.

“Shpresojmë të rikthehet përpara se të mbyllet sezonit, por dëmtimi është tepër serioz.”