Apeli rikthen në punë çiftin e bashkëshorteve prokurorë Gashi-Gina

Dy bashkeshortet prokurorore, Rovena Gashi dhe Dritan Gina fitojne gjyqin ndaj kryeprokurores Arta Marku.

Gjykata Administrative e Apelit I ka dhënë të drejte ciftit të bashkëshorteve prokurore të cilët ishin pezulluar nga detyra nga Arta Marku deri në përfundim të hetimeve që ishin hapur ndaj tyre nga Prokuroria e Durrësit.

Apeli administrative e ka shfuqizuar këtë vendim të Arta Markut cka do të thotë se Rovena gashi dhe Dritan Gina duhet të kthehen në detyre.